Trendi tavaszi darabok zöld árnyalatokban

A zöld szín békét, harmóniát, egyensúlyt sugároz, és sokan úgy vélik, gyógyító ereje van, mivel nyugtatóan hat a lélekre. Aki zöldet visel, rossz ember nem lehet, hiszen a zöld tónusok a tavasznak, a természet megújulásának a kifejezői, ugyanakkor energiát adnak, és optimizmusra sarkallnak. Ráadásul a zöldes árnyalatok szinte minden színtípusnak jól állnak, csak arra kell ügyelned, hogy a hideg vagy meleg változatok állnak-e közelebb hozzád. Idén a smaragdzöld lett a vezető szín a divatban, ám úgy tűnik, hogy az üzletek kínálatában sokkal felkapottabbak az unokatestvérei, mint például a mentazöld, sárgászöld, türkiz vagy khaki. Megnéztük, itthon mennyire készültek fel a boltok a zöldmániára!

(További fotók a weblapon)

Kapcsolódó cikkek

Az ablakhoz nyomul az orgona,/ az ablaküvegen át rám nevet,/ amit nem tudok megunni soha,/ a kékszemű tavaszi üzenet.
Egyik legismertebb népdalunk többféle előadásban
Értékeinek megtartása mellett családbarát, gasztronómiai programokat is kínáló Budapesti Tavaszi Fesztivált tervez..
Havasi Balázs (Budapest, 1975. szeptember 18) magyar zongoraművész, zeneszerző.
A csipke idén nemcsak rátétként vagy díszítőelemként lesz divatos, de ízléses kereteken belül akár önmagában is hordhatod majd.
A nagy szemű, vastag, aranyszínű, láncos ékszerek hódítanak idén.
Tavaszi éjszakán gondolj reám/ és nyári éjszakán gondolj reám./ És őszi éjszakán gondolj reám/ és téli éjszakán gondolj reám.
Tavaszi éjszakán gondolj reám/ és nyári éjszakán gondolj reám./ És őszi éjszakán gondolj reám/ és téli éjszakán gondolj reám.