Idézetek 3.

”Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved.”

"Egy lány megkérdezte barátját,hogy csinos-e. A fiú azt mondta: - Nem! A lány megkérdezte tőle, szeretne-e vele lenni örökké. A fiú válasza az volt: - Nem! A lány megkérdezte, hogy ha ő elmenne, akkor sírna-e? A fiú válasza az volt: - Nem! A lány eleget hallott, könnyek csorogtak az arcán és azt mondta, elmegy! Akkor a fiú hirtelen elkapta a lányt és azt mondta: - Te nem vagy csinos,TE GYÖNYÖRÛ VAGY! Nem szeretnék veled lenni örökké! Veled AKAROK lenni örökké! Ha elmennél, akkor nem sírnék, hanem MEGHALNÉK."

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem… Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz…Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja…Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted…Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!

Kapcsolódó cikkek

1978-ig Magyarországon farmernadrágot csak az ún. lengyelpiacról, a boltokba titokban behozott, „pult alóli” készletből ... lehetett beszerezni.
Az első és leghíresebb magyar búvár az I. András seregében szolgáló Zotmund (Zothmund) nevű katona volt.
Lincoln elnököt egy színházban ölték meg, a merénylője elfutott majd elbújt egy raktárépületben.
Mi lesz velünk, ha elfutott a nyár?/ Mi lesz velünk, ha őszünk is lejár?/ Ha nem marad, csak a rideg telünk…
"...Ne törődj vele! Te csak kövesd céljaidat!" (Fotó: Teréz anya fiatal korában)
Manapság bizonyos margarinokat és tejes termékeket az étkezési koleszterin felszívódásának csökkentését célzó fitoszterollal és fitosztanollal dúsítanak.
Gyermekük nem lehetett, de Amy elfogadta, hogy Sanyikával nemcsak férjet, hanem gyereket is kapott...
Egy piros kartonból kivágott szívre emlékszem, aminek ablaka is volt, girbe – gurba vonalakkal kivágva...