Idézetek 3.

”Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved.”

"Egy lány megkérdezte barátját,hogy csinos-e. A fiú azt mondta: - Nem! A lány megkérdezte tőle, szeretne-e vele lenni örökké. A fiú válasza az volt: - Nem! A lány megkérdezte, hogy ha ő elmenne, akkor sírna-e? A fiú válasza az volt: - Nem! A lány eleget hallott, könnyek csorogtak az arcán és azt mondta, elmegy! Akkor a fiú hirtelen elkapta a lányt és azt mondta: - Te nem vagy csinos,TE GYÖNYÖRÛ VAGY! Nem szeretnék veled lenni örökké! Veled AKAROK lenni örökké! Ha elmennél, akkor nem sírnék, hanem MEGHALNÉK."

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem… Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz…Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja…Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted…Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!

Kapcsolódó cikkek

Mára nagy - nagy dolog történt, megszaporodott a család. Hét kis pelyhes fióka úszkál a gyönyörű hattyúszülők körül.
Egy pap megígérte a földművelőknek, hogy elállítja az esőt, ami tönkretette a terményeiket. Mikor csődöt mondott, kivégezték...
Százötven évvel ezelőtt, 1863. január kilencedikén nyílt meg az első földalatti – a Metropolitan Railway –, Londonban.
Áldott legyen a szív, mely hordozott,/ És áldott legyen a kéz, mely felnevelt
A boldogtalanságnak egyetlen oka van: a fejünkben lévő, néha alaptalan elképzelések, feltevések...
Az éjszakák súlyos, ködös őszi lázban/ topognak fáradtan ágyam elé,
Hasznos tippek a hőségre, ha karcsúbbnak szeretnél látszani.
Kedvenced-e még/ az akácfavirág,/ megismer-e még/ a hagyás-fánk ha lát?