Idézetek 3.

”Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved.”

"Egy lány megkérdezte barátját,hogy csinos-e. A fiú azt mondta: - Nem! A lány megkérdezte tőle, szeretne-e vele lenni örökké. A fiú válasza az volt: - Nem! A lány megkérdezte, hogy ha ő elmenne, akkor sírna-e? A fiú válasza az volt: - Nem! A lány eleget hallott, könnyek csorogtak az arcán és azt mondta, elmegy! Akkor a fiú hirtelen elkapta a lányt és azt mondta: - Te nem vagy csinos,TE GYÖNYÖRÛ VAGY! Nem szeretnék veled lenni örökké! Veled AKAROK lenni örökké! Ha elmennél, akkor nem sírnék, hanem MEGHALNÉK."

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem… Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz…Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja…Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted…Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!

Kapcsolódó cikkek

Hadakozom jóval, rosszal,/ jussom vagy, vérdíjam./ Nyomaszt álomadósságom,/ (csak leróni bírjam)./
Létem ha végleg lemerült,/ ki rettenti a keselyűt!/ S ki viszi át fogában tartva/ a Szerelmet a túlsó partra!
Noé a Biblia szerint szintén csaknem ezer évig (950 esztendős koráig) élt... (Ez bizony látványos különbség...)
- Uram, szeretném tudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol? Isten odavezetett egy nagy ajtóhoz.
Nem vitás, hogy mindannyian jól akarjuk nevelni a gyerekeinket ...
Exeter szép város. Az óceán közelsége különlegesen vonzóvá teszi. Sok a fiatal, akik itt járnak egyetemre.
Ajtódat nézed, hogy kulcs ne zárja,/ az első álomból mindig fölriadsz,/ - …jaj, zárt ajtóra ne érkezzen/ a távolból, várva-várt fiad…
A színház ajánló 3. egyben utolsó felvonása (a 3-nál több felvonásos darabokat úgy se nagyon szeretik...)