Egy éves a "Hallottad" Magazin

Kedves Olvasóink!

Egy éve, hogy nap - mint nap frissülő cikkekkel olvasható a magazinunk. Az eltelt idő alatt több mint 300 írás, cikk jelent meg oldalainkon.
A céljainkat,  hogy több rovatban, sokféle  érdeklődésre számot tartó témát érintsünk,   hazai irodalmi alkotásokat  terjesszünk, hogy klasszikusaink műveit megjelentessük, hogy az ismert, és a kevésbé ismert kortárs alkotóknak is fórumot adjunk, teljesítettük.
Statisztikánk szerint a legolvasottabb  a "Radnóti Miklós szerelmei" című írás, 2828 - an nyitották meg. De nagyon népszerűek a Japánról szóló cikkek - ezúton  is köszönjük Rumpusnak a változatos történeteket, reméljük   megörvendeztet minket a jövőben is a  tőlünk távoli világ érdekességeivel - és a Csillagblog.
Köszönjük olvasóinknak - akik több mint 18 országból olvassák magazinunkat - hogy  hűségesek hozzánk. Bízunk abban, hogy  továbbra is velünk maradnak és olvassák a "Hallottadot"!

Szerkesztőség

Kapcsolódó cikkek

A "Hallottad" magazin önállóan dolgozni tudó szerkesztőket keres!
A „Hallottad” magazin szerkesztősége áldott, szeretetben, békességben és megértésben töltendő boldog karácsonyi ünnepet kíván minden olvasójának.
A csipke idén nemcsak rátétként vagy díszítőelemként lesz divatos, de ízléses kereteken belül akár önmagában is hordhatod majd.
A nagy szemű, vastag, aranyszínű, láncos ékszerek hódítanak idén.
Egyetlen a világon? Magyarországon biztosan az!
Deák Laura 1992-ben született Szatmárnémetiben, a Partiumban, Kökényesden lakik.
A magyar tervezőpáros nyári kollekciója a lazaság és nőiesség egyvelegére épült. Nézd meg a ruhákat!
A Túr folyó legrégibb írásos említése hazai okiratban 1216-ból való, II. András királyunk adománylevelében, amikor Mikola határa körülírattatik.