Dedukció

Utazom hazafelé. Megérkezik a busz, tele van utasokkal, így nem tolakszom a jegykezelőig. Inkább megkérek egy férfit, hogy lyukassza ki a jegyemet. De, hogyan szólítsam meg: “Te” vagy “Ön”?
Az utolsó előtti megállónál nem szállt le, tehát ő is végig utazik. Alaposabban megnézem; van nála egy csokor virág és egy üveg bor – tehát nőhöz megy. A csokor igényes, a bor nem éppen olcsó fajta, vagyis a hölgy jól néz ki.
Az utcánkban két nő van, aki jól néz ki; az én feleségem és a szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda most én megyek. Hát persze,  a feleségemhez megy…
Nos, a feleségemnek két szeretője van: a Gyuri és a Laci. Gyuri épp külföldön nyaral a családjával. Erre én:
– Laci, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?
Laci:
– Igen. Ismerjük egymást?

Kapcsolódó cikkek

„Boldog, boldog, boldog születésnapot…” énekelve. Én pedig ott ültem a heverőn, és… a zoknin kívül semmi sem volt már rajtam!
Az igazi szerelem több, mint egyszerű, romantikus vonzalom, az barátság is egyben.
Csomagolj engem csillagködbe,/ Juttass magadhoz mindörökre./ Várj engem, mint újjászületettet,/ Ringass szeretetedben,/ Mint menekültet.
Mit van mit kívánni még/ Ily áldott időben? -/ Adjon Isten, ami nincs,/ Ez új esztendőben.
Mi sülhet ki abból, ha Louis Bunuel, a szürrealista filmek nagymestere és Catherine Deneuve összefog? A Nap szépe, egy klasszikus film 1967-ből.
A reformruhák elterjedésével egyre népszerűbbé vált az un. tea-gown, ezt azonban főleg jó alakú fiatal nők engedhették meg maguknak.
A mentálisan erős emberek sikeresebbek az életben, kiegyensúlyozottabbak a munkahelyen, jobb a problémamegoldásuk, érzelmi intelligenciájuk magasabb.
Az első és leghíresebb magyar búvár az I. András seregében szolgáló Zotmund (Zothmund) nevű katona volt.