Tamagocsi temető Dunaszekcsőn

Tudja - e még valaki mi az a tamagocsi?

"Dínó, élt 77 napot"

Dunaszekcsőn, az Aréna Étterem Panzió Kemping parkjában található Magyarország egyetlen tamagocsi temetője.  Véletlenül fedeztük fel - egy elköltött finom ebéd után - amikor a löszdomb tetején épült kilátóhoz kapaszkodtunk fel. Középúton egyik teraszon ápolt kis sírjelek, a löszfalban kő- és márványtálával jelzett miniurna sírok találhatók.
Derülve olvasgattuk a feíratokat.

"Urnasírok"

Kilátó

... és a kilátás

A "kék Duna"

Aréna Étterem Panzió Kemping

Kapcsolódó cikkek

... a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindul egy újabb hangyát keresni.
... További öt tanulmány ezzel szemben viszont azt fogja bizonyítani, hogy a televízió rossz.
"A szeretet csodálatos dolog. Sosem kell elvennünk valakitől, hogy másnak is adjunk. Mindig jut belőle bőven mindenkinek."
A zongorista bejött a színfalak mögül, leült a Steinway hangszer mellé, majd nyomban fel is állt, igazított kicsit a szék magasságán, és visszahelyezkedett rá.
Az egész ország útra kel csendesen, mindenkinek van halottja, elindulunk gyalog, autóval, vonattal, megy, vonul a néma menet
...Már nem akarok/ többé hazudni;/ magamnak, neked,/ sem másnak,
A HTC Edge a világ első telefonja mely négy magos (quad-core) processzorral szerelve érkezik majd.
Brahms magyar táncai nagyon népszerűek. Amikor hallgatjuk a zenét, vajon gondolunk arra, hogy ezeket egy született német szerző írta?